Menu Sluiten

Scania Pakkingen

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Uw motoren, onze zorg

Denis Diesel Services & Parts zorgt ervoor dat u en uw motoren in  de running blijven en levert daarnaast ook wisselstukken voor allerlei merken motoren.

Wij leveren.

Sinds meer dan 15 jaar distribueren we motoronderdelen passend voor alle bekende merken bus-, vrachtwagen-, industriële en scheepsmotoren. We hebben de kennis en software in huis om een pakket te leveren, passend bij de wensen van onze klant. We richten ons op het leveren van hoogwaardige goederen, tegenwoordig aan bijna elk bekend revisiebedrijf in BeNeLux.

Wij beheren uw stock.

Ook voor internationale rederijen beheren we hun reserveonderdelen stock, om zo hun voorraad aan boord te verminderen en steeds benodigde wisselstukken gereed te hebben.

Wij plooien ons dubbel.

Wij leveren bekwame mankracht en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel op locatie als in onze volledig ingerichte werkplaats nabij de haven van Antwerpen.

Onze klantgerichtheid resulteert in serviceoplossingen op maat, waardoor uw motorprestaties aanzienlijk verbeteren. We hebben ook een netwerk van servicepartners wereldwijd, met wie we nauw samenwerken.

Bekijk onze missie hier.

01941320194132

Meer info

tags: Industriele Motoronderdelen – Scheepsonderdelen – Motorcomponenten – Motorcomponenten Industriele Machines – Motoronderdelen Industriele Machines – 

Wenst u meer info over scania pakkingen kijk dan vlug op https://www.denisdp.be | Scania Pakkingen

Motoronderdelen | Automotive | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Scania pakkingen

davermo is leverancier voor alle mogelijke onderdelen die u zoekt. In ons programma hebben wij oa zuigers zuigerveren voeringen hoofdlagers kleppen klepgeleiders pakkingen cilinderkoppen filters injectoren amp nozzles etc… Voor zowel zware industriemotoren als kleinere motoren kunnen wij u alle onderdelen leveren en dit in alle mogelijke merken scania pakkingen grote maten Ook voor amerikaanse motoren komt u bij ons aan uw trekken. Zoekt u motordelen of wat dan ook voor man mercedes daf scania volvo deutz caterpillar cummins john deere ihc case ford industrie etc… geen probleem wij kunnen het u leveren. Ook voor grote marinemotoren abc diesel en dorman pielstick sulzer etc… Zijn wij goed geplaatst om u tegen gunstige prijzen te beleveren. Wenst u enkel en alleen oeonderdelen in een origineel doosje geen probleem Wat betekent scania pakkingen Staat u open voor een parallel merk d.

.

Meer informatie over Scania pakkingen

.